Real Madrid på nytt intresserade av David De Gea

Real Madrid på nytt intresserade av David De Gea

De Gea till Real Madrid i sommar?

Spanjoren som endast har ett år kvar på sitt kontrakt med Manchester United kan komma att lämna för spel i Real Madrid. Det rapporterar brittisk press under söndagsmorgonen.

Det har inte gått en sommar där David De Gea inte kopplats ihop med en flytt till Real Madrid. Spanjoren har vid flera tillfällen uppgets vara klar för en flytt till Estadio Santiago Bernabéu men tillslut har det inte blivit av. De Gea har ännu inte förlängt sitt kontrakt med The Red Devils som går ut sommaren 2020 och nu skriver brittisk press att Real Madrid kommer göra ett nytt försök att få till en affär.

Det är Daily Mirror som skriver att Zinedine Zidane efter återkomsten till Real Madrid ska vara intresserad av en ny målvakt. David De Gea ska vara namnet som fransmannen vill hämta in och samtidigt skeppa iväg Thibaut Courtois som inte alls övertygat under sin första säsong efter att ha anslutit från Chelsea. Samtidigt ska Zidane vara fortsatt förtjust av De Gea och då spanjoren endast har ett år kvar på sitt kontrakt kommer marängerna försöka få till en övergång under sommarens transferfönster.

SE ÄVEN: Uppgifter: De Gea närmar sig förlängning med United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply