Uppgifter: David De Gea planerar lämna Manchester United

Uppgifter- David De Gea planerar lämna Manchester United

De Gea tappar inte hoppet om Madrid-flytt

Enligt portugisisk media vill David De Gea lämna Old trafford för spel i Real Madrid. Nu ska spanjoren ha tagit till en ny taktik för att få till en övergång.

Transferryktena om att David De Gea vill flytta till Real Madrid fortsätter. Den spanska stjärnan har sedan 2011 spelat i Manchester United men har under de senaste två åren ryktats vara på väg att återvända till Madrid. Tidigare ska det endast varit ett försenat fax som gjort att målvakten inte flyttade till Madrid men nu ska De Gea försöka få till en flytt på nytt.

Det är den portugisiska tidningen A Bola som kommer med uppgifter om att De Gea kontaktat Sergio Ramos för att försöka få till en övergång. Det hela ska ha skett under det precis avslutade landslagsuppehållet och skulle en övergång blir av blir det med största sannolikhet nästa sommar.

De Gea sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019. Det är oklart hur mycket Real Madrid skulle behöva betala för att köpa loss den spanska landslagsmålvakten som slog igenom i Atlético Madrid.

Uppgifter- David De Gea planerar lämna Manchester United
Info: Läs mer om Hammarby AIK TV kanal, vilka tv tider som gäller samt vårt speltips med högt odds

Griezmann på väg in?

Under årets sommar talades det om att Antoine Griezmann var på väg till Manchester United. Övergången blev dock aldrig av. Nu verkar det som att stjärnan i stället kan skriva på för Premier League-klubben i januari. Griezmann är inställd på att flytta till Old Trafford, enligt Fotbolltransfers.

Efter att det senaste transferfönstret stängde så är fransmannens utköpsklausul tillbaka på 100 miljoner euro. Den låg tidigare på det dubbla. Summan på 100 miljoner euro är något som United är villiga att erbjuda för spelaren. De kan tänka sig att göra det redan i januari, när nästa transferfönster öppnar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply