• Error, no group ID set! Check your syntax!

Jose Mourinho sågar Neymars övergång till PSG

Jose Mourinho sågar Neymars övergång till PSG

Mourinho kritiserar Neymars flytt till PSG

Enligt brittisk press ska Manchester Uniteds tränare kritiserat övergången för Neymar till PSG och sagt att den förstör transfermarknaden.

Under sommarens transferfönster slogs rekordet på vem som är världens dyraste fotbollsspelare. Namn som Kylian Mbappé och Neymar har tagit sig in på listan och den sistnämnde superstjärnan kostade hela 222 miljoner euro. Övergången till Paris Saint-Germain har gjort att priserna på transfermarknaden stigit och nu går Jose Mourinho ut och kritiserar brasilianaren.

– Neymar har förstört marknaden, han har förändrat allt. Om vårt köp av Pogba fortfarande hade varit det dyraste i världen hade Barcelona köpt Coutinho för 100 miljoner pund, säger portugisen.

Jose Mourinho sågar Neymars övergång till PSG

United gjorde sina värvningar under början av transferfönstret, något som Mourinho menar räddade klubben från att betala ännu mer.

– Vi var smarta. Hade vi köpt Lukaku den 31 augusti hade han kostat 150 miljoner pund samtidigt som Matic hade kostat 60 eller 70 miljoner, avslutar han.

Kan värva Griezmann i vinter

Under årets sommar talades det om att Antoine Griezmann var på väg till Manchester United. Övergången blev dock aldrig av. Nu verkar det som att stjärnan i stället kan skriva på för Premier League-klubben i januari. Griezmann är inställd på att flytta till Old Trafford, enligt Fotbolltransfers.

Efter att det senaste transferfönstret stängde så är fransmannens utköpsklausul tillbaka på 100 miljoner euro. Den låg tidigare på det dubbla. Summan på 100 miljoner euro är något som United är villiga att erbjuda för spelaren. De kan tänka sig att göra det redan i januari, när nästa transferfönster öppnar.

Jose Mourinho sågar Neymars övergång till PSG

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply