Uppgifter: Barcelona vill göra sig av med Rafinha i vinter

Uppgifter- Barcelona vill göra sig av med Rafinha i vinter

Rafinha närmar sig flytt

Enligt spansk press kommer Barcelona försöka sälja Rafinha under det kommande transferfönstret. Spelaren sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2020 men kan lämna redan om några månader.

Barcelona har inlett säsongen på bästa sätt när det kommer till La Liga. Man har vunnit sina sex inledande matcher och lagets nya tränare Ernesto Valverde har mer eller mindre tagit ut de spelare och den startelva han kommer fokusera sig på under sin tid som tränare, något som gör att flera spelare har fått börja leta efter en ny klubbadress. Namn som Vermaelen och Arda Turan har under en längre tid ryktats vara på väg att lämna Campn Ou för spel på annat håll och nu kommer uppgifter om att ännu en spelare kan lämna klubben under vintern.

Uppgifter- Barcelona vill göra sig av med Rafinha i vinter

Enligt SuperDeporte kan nämligen Rafinha vara inne på sin sista tid i klubben och komma att byta klubb om några månader. Trots att 24-åringen sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2020 ska Barcelona inte vara intresserade av att behålla spelaren som jagas av flertalet klubbar.

Tidningen rapporterar nu att både Arsenal och AC Milan ska vara intresserade av att värva spelaren som förväntas kosta 30-40 miljoner euro.

Barcelona ställs mot Atlético Madrid i nästa omgång av La Liga.

Uppgifter- Barcelona vill göra sig av med Rafinha i vinter

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365