Uppgifter: Atlético Madrid med rekordbud på Diego Costa

Uppgifter- Atlético Madrid med rekordbud på Diego Costa

Atlético med rekordbud på Diego Costa

Den spanska huvudstadsklubben jobbar på att värva tillbaka anfallaren som efter två säsonger i Chelsea inte finns med i Antonio Contes planer.

Det är ingen hemlighet att Atlético Madrid vill värva tillbaka Diego Costa. Anfallaren slog igenom i den rödvita klubben säsongen 2012/2013 och var med och vann bland annat Copa del Rey och La Liga innan han sommaren 2014 flyttade till Chelsea. I England blev det bland annat en Premier League-seger under Antonio Conte men i juni månad gjorde italienaren klart att han räknar med Costa. Anfallaren har sedan dess befunnit sig i Brasilien i väntan på att en flytt ska bli klar och nu pekar det mesta på att det blir en flytt tillbaka till Madrid.

Enligt Diario MARCA ska Atlético Madrid ha kommit med ett sista bud på spelaren där man uppfyller Chelseas krav på 65 miljoner euro. Enligt den Madridbaserade tidningen ska Atlético ha kommit med ett bud på 55 miljoner euro plus tio miljoner i bonusar, som ska vara ett sista bud.

Skulle Chelsea acceptera budet blir Diego Costa Atlético Madrids dyraste spelare någonsin. För tillfället är Radamel Falcao klubbens dyraste spelare då man värvade honom för 40 miljoner euro sommaren 2011.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelsea-stjärnorna 2017/2018

Uppgifter- Atlético Madrid med rekordbud på Diego Costa

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365