Uppgifter: Arsenal-stjärnan stormade ut från träningen – vill tvinga fram en flytt

Podolski har fått väldigt snålt med speltid trots att tysken faktiskt gör det bra när han väl får spela. Det är andra klubbar medvetna om och har dragit i spelaren under den senaste tiden. Bland annat Inter, Atlético Madrid samt turkiska Galatasaray återfinns på den listan. Men Arsene Wenger uppgav tidigare att Podolski kommer att stanna och att alla rykten bara är dåliga skämt. 

Enligt uppgifter blir den 29-årige tysken allt mer frustrerad över situationen för varje vecka han inte ser sitt namn i startelvan och igår brast det när han enligt Daily Mirror lämnade träningen i ilska. Den engelska tabloiden försökte få en kommentar från Arsenal om händelsen men klubben vägrade att svara.

Spelaren själv skyller på att det var en ljumskskada som tvingade honom lämna träningen tidigt men Daily Mirror spekulerar i att yttern är frustrerad över den bristande speltiden samt hans ovissa framtid. Podolski uppges vilja lämna men är rädd att London-laget kommer att hindra en övergång.

Arsenal möter Southampton på bortaplan idag. Kan det vara så att tysken brast då han inte blev uttagen till dagens match? Om några timmar vet vi.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply