bet365

United vill övertyga De Gea att stanna

Manchester Uniteds klubbledning slänger inte in handduken i kampen om David De Dea och har erbjudit målvakten ett ännu bättre kontrakt.

Manchester United vill inte tappa en av sina viktigaste spelare till nästa säsong, David De Gea. Enligt The Independent har klubben nu lagt fram ett sista kontraktsförslag för att övertyga den spanske målvakten att stanna i klubben. Även om United försöker övertyga De Gea gång på gång skriver tidningen att allt pekar på att det blir en övergång till Real Madrid efter säsongen. Enligt flera medier i Spanien kommer målvakten att gå ner i lön för att spela i den spanska huvudstaden men det sägs inte vara några komplikationer då De Gea enligt uppgifter ska ha velat flytta till Real Madrid under ett längre tag. De regerande Champions League-mästarna vill komma överens så snabbt som möjligt med målvakten då man kan komma att få ett transferbud likt det Barcelona fick där man inte fick skriva in nya spelare i truppen.

Erbjuder kontraktsförlängning

För att övertyga De Gea att stanna i Manchester skriver The Independent att man kommer att erbjuda ett kontrakt som är värt 260.000 euro i veckan vilket motsvarar 13,5 miljoner euro per år brutto. Sen flytten från Atlético Madrid har 24-åringen utvecklats enormt och växt ut till en av lagets viktigaste spelare. Efter hans första tid i United var det många som kritiserade spelaren då han bland annat var osäker i luftrummet och stod även för flertalet osäkra ingripanden men med tiden har han utvecklats och är en avgörande faktor i att klubben ligger där de gör idag.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply