bet365

Arsenal förbereder saftigt bud på Barcelona-stjärnan

Arsene Wenger vill ha Pedro till sommaren

Pedro har haft det oerhört svårt att få en plats i Barcelonas startelva under Luis Enrique och det mesta tyder på att han lämnar katalanerna efter säsongen. Arsenal ligger just nu nära till hands för spanjoren.  

När Arsenal spelade 0-0 mot Chelsea i söndagens toppmatch i Premier League så hade hemmalaget oerhört svårt att ta sig igenom Chelseas försvarsmur. Till sommaren vill nu Wenger värva in spelare med fart och kreativitet i offensiven. Engelsk media rapporterar nu att lösningen stavas Pedro.

Budet sägs ligga på 24 miljoner pund

London-klubben jagade Pedro, som har 50 landskamper för Spanien på meritlistan, redan under förra säsongen men affären rann då ut i sanden. Intresset för spanjoren har nu återupptagits och enligt Daily Express kommer Arsenal att lägga ett bud värt 24 miljoner pund för 27-åringen.

Arsenals behov av en yttermittfältare av Pedros klass skulle bli än större om Theo Walcott skulle bestämma sig för att inte förlänga sitt nuvarande kontrakt med klubben.

”Wenger vill para ihop Sanchez och Pedro”

Arsenals manager vill, enligt den engelska tidningen, para ihop chilenare Alexis Sanchez, som varit en stor succé på Emirates den här säsongen, med Pedro då duon skörade stora triumfer tillsammans under sin tid i Barcelona.

Pedro, som har blivit en reserv i Barcelona efter Luis Suaréz intåg, har gjort 10 mål hittills under säsongen. Även Manchester United, Liverpool och Inter håller ett öga på Pedro.

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply