Trots intresse – inga bud på PSG-mittfältaren

Thiago Motta kan stanna i Paris Saint-Germain

Spelaren har meddelat att han vill lämna den franska huvudstadsklubben men än har inga formella bud kommit in till spelaren.

Thiago Motta vill lämna Paris Saint-Germain, det gjorde spelaren klart i dagarna. Samtidigt har Atlético Madrids tränare Diego Pablo Simeone samtalat med spelaren och berättat för honom att han är väldigt intresserad av att ha mittfältaren i laget om han skulle komma gratis. Det är dock inte bara den spanska huvudstadsklubben som är intresserad av Motta. Även Inter ska vara intresserade av brasilianaren även om man redan värvat Kondogbia från AS MonacoNerazzurri sägs enligt rykten i italienska medier vara på jakt efter fler mittfältare och då ska den gamle Inter-spelaren vara ett av alternativen.

”Inte kommit något bud”

Både Roberto Mancini och Diego Pablo Simeone är intresserade av spelaren och för Thiago Mottas del gäller det att välja vilken av klubbarna han vill återvända till då han tidigare spenderat en skadedrabbad säsong i Atlético Madrid och tre säsonger i Inter innan han lämnade för spel i PSG 2012. Dock har det enligt spelarens agent Alessandro Canovi inte kommit in något bud från någon av klubbarna, något som han bekräftade för ’Get French teFootball News’ under torsdagen.

”Det har inte kommit något bud, varken från Inter eller Atlético de Madrid. Innan PSGs försäsong i USA pratade jag med klubben och berättade vad jag och Thiago tänkte oss. När vi kommer tillbaka till Frankrike får vi se vad som händer. Enligt lagen finns det ett kontrakt mellan PSG och Thiago och båda parterna respekterar det. Vad jag hoppas på från PSGs sida? Det kommer jag inte prata om offentligt, det är ett ämne mellan oss och klubben. Vi kommer att prata, och fortsätta att hålla kontakten, sen får vi se vad som händer”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply