Thibaut Courtois vill inte lämna Chelsea för Real Madrid

Trots flyttryktena – Chelsea-keepern vill stanna

Real Madrid har uppgetts rycka i Chelseas målvakt Thibaut Courtois. Men belgaren vill inte lämna.
– Jag trivs väldigt bra här, säger stjärnmålvakten.

Thibaut Courtois tillhör sedan några år tillbaka skaran av världens bästa målvakter. Den belgiske landslagsmannen, som är född 1992, har gjort den ena succésäsongen efter den andra och nu ryktas Real Madrid vilja köpa loss honom från Chelsea.

Men att en flytt till Real Madrid skulle vara aktuell för Courtois är inte särskilt troligt, och nu dementerar även 24-åringen uppgifterna om att han skulle vara på väg tillbaka till La Liga och Real.

Slog igenom med rivalen

– Jag trivs bra här, väldigt bra. Chelsea är en fantastisk klubb. I dagsläget ser jag ingen anledning till varför jag inte skulle vilja stanna. Visst, allt kan hända i framtiden, men nu vill jag vara kvar i Chelsea, säger målvakten enligt engelska Sky Sports.

Thibaut Courtois slog dessutom igenom i lokalkonkurrenten Atlético Madrid, vilket gör en eventuell flytt till Real i princip omöjlig enligt honom själv. Till Onda Cero förklarar han varför:

– Mina sympatier finns hos ett lag i Madrid, och det är Atlético. En dag kanske jag återvänder dit, vem vet? Men just nu kan jag bara önska de all lycka till samtidigt som jag vill fokusera på min egna karriär i Chelsea.

 

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply