bet365

Diego Costa och Diego Simeone träffades i Madrid

Restaurangbesöket bäddar för en återkomst i Atlético?

Diego Costas framtid är i Chelsea är inte helt säker. Och nu kan anfallaren, som dock öppnat säsongen bra i London-klubben, vara på väg bort.

Ett restaurangbesök i centrala Madrid har fått de spanska fotbollsjournalisterna att undra: är Diego Costa på väg tillbaka till Atlético Madrid? Ryktet tog fart efter att Chelsea-anfallaren publicerat en bild på Instagram med honom tillsammans med Atléticos tränare Diego Simeone på en restaurang i den spanska huvudstaden.

Det som talar emot är dock Diegos Costas smakstart på Premier League-säsongen. Efter elva omgångar ligger Chelsea bara en poäng bakom ettan Liverpool, och den spanske landslagsmannen – som är född i Brasilien – leder skytteligan med nio mål.

Kunde gått till PSG

Redan i somras ryktades det om att anfallaren var på väg att lämna London-klubben. Enligt källor till France Football skulle Paris Saint-German byta tillbaka David Luiz mot Costa, men PL-lagets nye tränare, Andrea Conte, gick in och stoppade affären.

Huruvida en återkomst till Vicente Calderon är möjlig för den gamle Atlético-anfallaren är därför oklar, även om det spekuleras vilt. Men för anfallaren, som lämnade Madrid-klubben sommaren 2014 efter nästan 100 matcher i klubben, verkade det enbart som ett möte med en gammal vän.

– Kärt återseende med många minnen. Tack, Simeone, skriver anfallaren på sin Instagram där han publicerat bilden på sig själv och Diego Simeone.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply