Roma vill sälja Antonio Sanabria

Roma vill sälja Antonio Sanabria
bet365

Jagas av Madrids två storklubbar

Roma vill sälja Antonio Sanabria när han återvänder från sitt lån hos Sporting Gijon, uppger Football Italia.

Roma har börjat ta poäng igen efter en svajig period i vintras. För att se till att nästa vinter inte blir likadan har nu klubben börjat kolla på nyförvärv som kan spetsa till spelartruppen. För att göra plats för dessa nyförvärv måste klubben sälja några av sina nuvarande spelare. Bland annat har det ryktats om att Chelsea kan köpa Miralem Pjanic från Roma. Nu sägs det att den italienska klubben är villig att sälja ännu en spelare.

Enligt Football Italia vill den italienska ligatrean sälja Antonio Sanabria när han återvänder från sitt lån hos Sporting GijonLa Liga. Både Real Madrid och Atlético Madrid uppges vara intresserade av att värva Sanabria i sommar, och Roma hoppas att man kan sälja spelaren för cirka 22 miljoner euro.

Sanabria har haft en imponerande säsong i La Liga. Han har gjort 10 mål på 19 matcher den här säsongen, och har gjort hattrick mot både Real Sociedad och Las Palmas.

Paraguayanen anlände till Rom sommaren 2014. Nu verkar det som att hans saga hos den italienska klubben kan vara slut. Frågan är dock om han är sugen på att gå till Real Madrid, då Sanabria är fostrad i Barcelona. Han anlände till Barcelonas akademi när han var 13 år gammal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365