Ramos närmar sig förlängning med Real Madrid – som då kan värva De Gea

Han har länge placerats i Manchester United, och stundtals har en flytt uppgetts vara nära. Nu ser han istället ut att förlänga med Los Blancos.

Under hela sommaren har Manchester United uppgetts jaga den spanske landslagsmannen. Enligt flera brittiska och spanska medier ska Sergio Ramos själv ha varit öppen för en flytt till den engelska storklubben, efter vissa mindre dispyter med klubbledningen samt att han skulle kunna vara sugen på ett nytt äventyr efter många år i samma klubb.

Nu uppger dock Marca spanjorernas lagkapten närmar sig en förlängning med Real Madrid istället. Tabloiden rapporterar att Ramos bror, som är spelarens agent, har träffat klubbens president Florentino Perez, och parterna ska nu vara överens om ett nytt drömkontrakt för Ramos.

Det nuvarande avtalet skulle ha löpt ut sommaren 2017.

Öppnar upp för De Gea

Det är ingen hemlighet att Real Madrid jagar Manchester Uniteds nyckelspelare David De Gea, som imponerade stort under den gångna säsongen där han på egen hand vann många matcher åt ligafyran.

Enligt de tidigare uppgifterna om Uniteds intresse för Ramos ska man ha velat släppa målvakten till Real Madrid, men endast om man skulle få in mittbacken i utbyte, något som har lett till att förhandlingarna har lagts på is. Nu när man dock verkar ha kommit överens med Ramos om en förlängning öppnar det, enligt Marca, upp för en värvning av De Gea.

De Gea själv uppges vara mycket intresserad av en flytt till den spanska huvudstaden, där han en gång spelade, då för Atlético Madrid.

24-åringen tippas kunna slå Gianluigi Buffons transferrekord för målvakter från hans flytt till Juventus med en flytt till Real Madrid. Prislappen tippas kunna vara snubblande nära en halv miljard.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365