bet365

PSG-spelarens agent bekräftar: ”Var aldrig nära Atlético Madrid”

Thiago Motta aldrig aktuell för Atlético Madrid

En av sommarens mest utdragna transferhistorier var den med Thiago Motta och en eventuell flytt till Atlético Madrid, en affär som spealarens agent nu menar aldrig var nära.

Thiago Motta som spelade i Atlético Madrid säsongen 2006-2007 ryktades under stora delar av sommaren vara villig att flytta tillbaka till den spanska huvudstadsklubben och vissa medier i Spanien menade även att affären redan var klar. Spelaren uttalade sig flera gånger om att han endast hade Atlético Madrid i tankarna och att han ville lämna Paris.

Nu uttalar sig spelarens agent, Alessandro Canovi, om vad som hände i somras och säger att det aldrig öppnades förhandlingar mellan de båda klubbarna.

– Det fanns aldrig några förhandlingar. Thiago sa bara som han alltid sagt, att han skulle vilja flytta tillbaka till Atlético Madrid, en klubb där han aldrig riktig fick chansen att visa upp sina kvalitéer på grund av skador, säger agenten

Motta är och har alltid varit en otroligt viktig byggsten i Laurent Blancs lagbygge och har spelat åtta matcher denna säsong. Spelaren förlängde för några veckor sen sitt kontrakt med Paris Saint-Germain där den nya överenskommelsen sträcker sig till 2017.

Vissa menar att det är en bortförklaring av agenten då man inte lyckades få till en affär medan andra säger att det hela var ett utspel för att spelaren skulle få en högre lön vid kontraktsförlängningen som offentliggjordes för några veckor sen.

Läs mer: TOPP 20: Bästa spelarna i PSG i FIFA 16

Läs mer: Zlatan öppnar för återkomst i gamla klubben

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365