Presidenten: ”Higuain stannar i Napoli”

Aurelio De Laurentiis insisterar att anfallaren blir kvar i klubben

Arsenal och Atlético Madrid har rapporterats vara intresserade. Men ska vi tro Napolis president Aurelio De Laurentiis så kommer inte Gonzalo Higuain att lämna den italienska storklubben under transferfönstret.

Den argentinske anfallsstjärnan Gonzalo Higuain har spelat för Napoli de senaste två säsongerna, efter det att han lämnade Real Madrid sommaren 2013.

Den italienska storklubben misslyckades däremot med att kvala in till Champions League efter en blytung förlust mot Lazio i sista omgången. Efter det har spekulationerna gått vilda gällande att stjärnan kan komma att lämna klubben, som dessutom tappat managern Rafael Benitez till Los Blancos.

Uppgifter har dels länkat ihop den argentinske stjärnan med en flytt till Premier League, där huvudstadsklubben Arsenal sägs vara intresserade av anfallaren. Men även intresse från spelarens förra hemstad, Madrid, ska finnas. Nu gäller det däremot den lokala rivalen till Real Madrid, nämligen La Liga-trean Atlético Madrid.

”De hittar på en massa nonsens”

Nu har däremot Napolis president Aurelio De Laurentiis gått ut och kommenterat alla spekulationer som omsvärmat deras argentinske skyttekung. Och enligt honom finns det ingen anledning för oro i Neapel.
— Tidningarna vet inte vad de ska skriva. De hittar bara på en massa nonsens, han har ett kontrakt som måste respekteras, säger han till Sky.
— Om någon galning skulle möta hans utköpsklausul, då är det annorlunda, men han är en Napoli-spelare.

”Han är en målgörare”

Den 29-årige anfallaren mäktade den gångna säsongen med 29 mål och 11 målgivande passningar på 58 matcher för Serie A-fyran. Han står i dagsläget under kontrakt med Partenopei till sommaren 2018 och kanske får han sällskap av en nuvarande anfallare i Dortmund nästa säsong. Presidenten hintar nämligen i samma intervju med Sky mot att Ciro Immobile kan bli aktuell.
— Han är en målgörare, han behöver bara hitta den rätta platsen.
— Jag ville återförena Verratti-Insigne-Immobile-gruppen men den dåvarande tränaren(Walter Mazzarri) sa nej.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply