bet365

Presidenten: ”Han är bättre än både Guardiola och Mourinho”

Simeone hyllas av Atlético Madrids president

Debatten om vem som är väldens bäste fotbollstränare fortsätter och nu säger Atlético Madrids president att Diego Simeone är bäst, före både Guardiola och Mourinho.

Atlético Madrids president Enrique Cerezo intervjuades under lördagen av Radio Uno där han berömde Diego Pablo Simeones jobb samtidigt som han sa att argentinaren är världens bästa tränare. Det var dock inte vara det som 67-åringen uttalade sig. Han berättade även om den senaste tidens rykten och hur han ser på en eventuell värvning av Juventus anfallsstjärna Carlos Tevez.

”Simeone är världens bästa tränare, före Guardiola och Mourinho” säger Madridklubbens president som fortsatte att prata om Carlos Tevez.

”Det är svårt att konkurrera mot känslor och Tevez hjärta slår för Boca Juniors. I vilket fall som helst är vi intresserad av honom likt alla andra spelare som uppträder som riktiga män och beter sig professionellt” förklarade klubbens president för den spanska radiokanalen.

Ökad transfergräns

Under lördagen stod det även klart att Atlético Madrid och det spanska fotbollsförbundet kommit överens om att höja summan som Atlético ska värva för i sommar. Totalt har man fått klartecken att kunna värva spelare för 125 miljoner euro, detta efter att man klarat betalningskraven till Skatteverket där man har över 2,5 miljarder kronor kvar att betala.

Atléticos första värvning denna säsong kan komma att bli Luciano Vietto från Villarreal. Argentinaren har gjort en fin debutsäsong i den spanska ligan och nu är man mycket nära att värva anfallaren totalt stod för 20 fullträffar i den gula tröjan. På intresselistan finns även Carlos Tevez som klubbens president uttalade sig om och Filipe Luis som man sålde till Chelsea inför den gångna säsongen. Brasilianaren sägs inte alls trivas i den engelska huvudstaden och har sagt till sin agent att försöka fixa en flytt tillbaka till Spanien.

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply