Neville: ”Behåll De Gea till vilket pris som helst”

David De Gea måste behållas till varje pris enligt Gary Neville

Manchester United legendaren Gary Neville säger till Sky Sports under söndagen att klubben måste göra allt de kan för att behålla målvakten David De Gea. 

David De Gea har stått ut i Manchester United under säsongen, när laget såg som svajigast ut innan jul, agerade den spanske landslags-målvakten som en vägg och räddade många viktiga poäng för klubben. De Geas fina säsong har inneburit att den spanska giganten Real Madrid börjat jaga 24-åringen då man snart kommer att behöva en ersättare för Iker Casillias.

Nu säger förre United-spelaren Gary Neville, som numera är expert på Sky Sports, att klubben måste göra allt vad de kan för att behålla sin stjärnmålvakt.

– United måste försöka behålla honom. Om de inte kommer behålla honom finns det bara en klubb som kommer kunna locka över honom. Om så blir fallet, måste United sa någonting från dem. Han har slagit sig till ro nu och presterar helt fantastiskt för klubben. Han har varit den klart bästa spelaren för United under säsongen och finns även som kandidat till årets spelare i Premier League.

Ett år kvar på kontraktet

David De Gea kom till Manchester-klubben från Atlético Madrid 2011 för en summa på 20 miljoner euro. Hans kontrakt med den engelska ligatrean går ut efter nästa säsong, i Juni 2016. 24-åringen har stått alla 32 matcher för The Red Devils under säsongen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply