Michael Carrick kan förlänga med Manchester United

Manchester United erbjuder Michael Carrick kontraktsförlängning

34-åringen har endast några månader kvar på sitt kontrakt med Manchester United men nu menar engelska medier att Carrick kan förlänga sitt kontrakt med Old Trafford-klubben.

Michael Carrick kom till Manchester United 2006 efter att ha spenderat två säsonger i Tottenham Hotspur. Efter tio år i klubben har spelaren ännu inte förlängt sitt kontrakt och kan skriva på för valfri klubb till sommaren. Nu rapporterar dock engelska medier att United är beredda att erbjuda 34-åringen ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2016/2017, detta med en lön på 125.000 pund i veckan.

Spelarens roll i laget har minst under säsongen då Bastian Schweinsteiger och Morgan Schneiderlin fått allt mer speltid men Carrick anses fortfarande vara en viktig spelare både i omklädningsrummet och på planen och har därför fått ett erbjudande om att stanna ett år till i klubben.

Det är oklart om United-legendaren kommer att stanna i klubben eller inte. Klubbar från MLS ska nämligen ha hört av sig och frågat om spelarens tjänster under de sista åren innan han går i pension.

Manchester United vill värva Ever Banega

Carrick sägs vara på väg bort och nu vill man förstärka truppen och den engelska klubbledningen sägs nu har blickarna riktade mot Sevillas argentinske mittfältare Ever Banega. Det kommer dock inte att bli någon lätt uppgift. Tidigare har bland annat klubbar som TottenhamEvertonInter och Juventus visat intresse för spelaren och den sistnämnda klubben sägs vara de som har bäst utgångsläge att locka till sig spelaren vars kontrakt går ut i sommar.

Enligt The Sun ska nu Manchester United ha lagt sig in i jakten på spelaren som tidigare spelat i Boca JuniorsValenciaAtlético Madrid och Newell’s Old Boys innan han skrev på för Sevilla 2014.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply