bet365

Mario Mandzukic lårskadad – borta tre veckor

Juventus bekräftar skadan på måndagen

I helgen kom säsongens första ligaseger för Juventus. Nu står det dessvärre klart att de får klara sig utan sommarens stora anfallsvärvning, Mario Mandzukic i tre veckor. Han är nämligen lårskadad.

Serie A-säsongen har hittills varit ett mörker för den gamla damen. I den fjärde omgången kom däremot en mycket viktig seger när Genoa besegrades med 2-0 på bortaplan, efter ett självmål samt en fullträff från straffpunkten från stjärnan Paul Pogba. Ett viktigt avslut på en fin matchvecka där Manchester City besegrades i Champions League på bortaplan med 1-2.

Avstod träning – borta 20 dagar

Nu kommer däremot tyngre nyheter för Bianconeri. Deras kroatiske anfallsstjärna Mario Mandzukic, som köptes in från spanska Atlético Madrid i somras, har nämligen dragit på sig en lårskada. Det bekräftas nu från de regerande mästarna på deras officiella hemsida och skadan kommer hålla honom borta i nästan tre veckor, närmare bestämt 20 dagar.

Det rapporterades redan under gårdagen om muskulära problem hos kroaten och tidigare idag avstod han lagets träning.

Frågetecken för Alvaro Morata

Även anfallspartnern Alvaro Morata har ett frågetecken hängandes över sig efter helgens match då han klev av med en befarad skada. Juventus har dock ännu inte rapporterat hur läget ser ut för den spanske anfallaren. Det är med andra ord oklart om Bianconeri får klara sig utan båda anfallarna när nykomlingen Frosinone står för motståndet på onsdag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply