bet365

Manchester United släpper inte blickarna från Antoine Griezmann

Manchester United släpper inte blickarna från Antoine Griezmann

Manchester United kan tangera sitt eget transferrekord

Enligt brittisk media släpper inte klubben blickarna från Antoine Griezmann som man kommer försöka värva från Atlético Madrid i vinter.

Manchester United har under den gångna sommaren spenderat otroliga summor för att köpa loss spelare som Paul Pogba, Henrikh Mkhitaryan och Eric Bailly för att nämna några spelare som värvats. De flesta klubbar har nu lagt transferplanerna åt sidan då fönstret är stängt samtidigt som ligaspelet är igång för fullt.

Manchester United fortsätter dock att jobbar på värvningar som man ska försöka in i januari och ett namn som finns på nästans allas läppar under det senaste året är Antoine Griezmann. Nu sägs Old Trafford-klubben vara beredda att värva fransmannen i vinter, detta för en summa på närmre 100 miljoner euro.

United och Jose Mourinho har under en längre tid visat ett stort intresse för Griezmann som för endast ett par dagar sen avslöjade varför han inte flyttade till en ny klubb i somras.

– Den enda osäkerheten skulle vara om Simeone lämnar för PSG eller nått. Jag ringde honom innan jag förlängde mitt kontrakt och han gjorde det klart för mig att han stannar. Jag kan lära mig mycket från honom, sade Griezmann.

SE ÄVEN: Lista: Tio saker du inte visste om Antoine Griezmann

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply