Romelu Lukaku nobbade Juventus för att stanna i Everton

Romelu Lukaku nobbade Juventus för att stanna i Everton

Juventus nobbades av Lukaku

Anfallaren säger i en intervju med belgisk media att han nobbade Juventus för fortsatt spel i Everton.

Under de senaste transferfönsterna har ett av de största namnen varit Romelu Lukaku och de ständiga ryktena om anfallaren ska stanna kvar i Everton eller skriva på för någon av flertalet klubbar som visar intresse att köpa loss honom.

Det har pratats mycket om en återkomst till Chelsea men även andra engelska storklubbar som Manchester City och Manchester United har associerats med 23-åringen och nu bekräftar Lukaku själv om att han nobbade Juventus under sommarens transferfönster för att stanna i Everton, detta trots att Merseysideklubben inte spelar i någon europeisk turnering.

– Det är lite dåligt att klubben inte spelar i Europa, men jag är en person som tror på att allt händer av en anledning. Hade jag endast velat spela i Champions League hade jag gått till Juventus istället för att stanna kvar i Everton, men jag anpassade mig till Everton. Det var för tidigt att gå till Italien och det hade inte gått dåligt för mig här, så jag hade ingen anledning till att lämna, säger spelaren som tidigare spelat i bland annat Anderlecht och Chelsea.

SE ÄVEN: Everton diskuterar förlängning med Romelu Lukaku

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply