bet365

Juanfran: ”Vi kan vinna Champions League”

Juanfran: "Vi kan vinna Champions League"

Försvararen tror att Atlético Madrid kan gå hela vägen

Juanfran anser att Atlético Madrid har vad som krävs för att vinna Champions League, uppger Football Espana

Under de senaste säsongerna har Atlético Madrid etablerat sig som ett av Europas bästa fotbollslag. Säsongen 2013/2014 var man några få övertidsminuter från att vinna Champions League och i fjol tog man sig till kvartsfinal i samma turnering. I årets Champions League har man lyckats nå kvartsfinalen igen. Nu tror försvararen Juanfran att hans Atlético kan gå hela vägen.

– Jag är övertygad om att vi förr eller senare kommer att vinna Champions League, säger Juanfran enligt Football Espana.

Försvararen är dock medveten om att laget måste spela på sin absolut högsta nivå för att lyckas med den bedriften.

– Champions League är annorlunda, det är en speciell turnering. För att ta sig till finalen måste man slå de bästa.

Nästa vecka forsätter Atléticos resa i Europas mest prestigefulla fotbollsturnering. På tisdag reser man till Camp Nou för att spela mot Barcelona. Åtta dagar senare möts lagen i Madrid. Juanfran anser att det kommer bli väldigt tufft att få möta den regerande mästaren.

– Barcelona har bra spelare på varenda position. Men vi måste vara optimistiska, och vi vet att om vi spelar bra så har vi en chans, säger Juanfran enligt Football Espana.

Juanfran har representerat Atlético sedan januari 2011, då han lämnade Osasuna för att flytta till Madrid. Under sina fem år i klubben har han vunnit bland annat La LigaCopa del Rey och Europa League. Den enda stora pokalen som saknas är Champions League-trofén, och den hoppas Juanfran att han lyckas vinna på San Siro i maj.   

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply