Griezmann utesluter inte Man Utd-flytt i framtiden

Griezmann utesluter inte Man Utd-flytt i framtiden

Atlético Madrids anfallare Antoine Griezmann utesluter inte en flytt till Manchester United i framtiden

Efter en vår och sommar med mängder av rykten valde Antoine Griezmann att förlänga med Atlético till 2022 efter att klubben tilldelades ett transferförbud. Griezmann som länge ryktades med en flytt till United utesluter dock inte en flytt till klubben i framtiden, i en intervju med FourFourTwo.

Det var i början av juni i år som beskedet kom från Idrottens skiljedomstol (CAS) att Atlético Madrid inte skulle få registrera spelare fram tills januari 2018. Griezmann valde att förlänga med klubben då han kände att ”det skulle vara äckligt att lämna klubben när de behövde honom som mest”. United valde då att kyla ner intresset för att istället fokusera på Real MadridAlvaro Morata, som är tänkt att ersätta Zlatan Ibrahimovic som lämnade klubben i en free transfer. Men på frågan om en flytt till United skulle kunna ske i framtiden, säger Griezmann inte nej.

”För att vara ärlig så vet jag inte. Jag kommer spela för Atlético denna säsong och efter det får vi se vad som händer. Just nu tänker jag bara på Atlético. Jag tycker det är absurt att prata om något som det är mer än ett år kvar till.” säger Griezmann till FourFourTwo.

Hade du snackat med Mourinho och berättat ditt slutgiltiga beslut?

”Nej, nej, nej. Det där är helt påhittat. Falskt. Det var mitt beslut. Jag berättade bara för klubben. Det är det. Jag stannade främst på grund av transferförbudet. Atlético behövde mig mer än någonsin och det skulle vara äckligt att lämna klubben då. Jag skulle inte varit mig själv idag om jag hade lämnat klubben sådär.”

Antoine Griezmanns klausul uppges ligga på cirka 1 miljard kronor.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply