Officiellt: Fernando Torres förlänger med Atlético

bet365
Officiellt: Fernando Torres förlänger med Atlético

Nytt kontrakt för Fernando Torres

Anfallaren från Fuenlabrada förlänger kontraktet med Atlético Madrid över nästa säsong. Totalt har ’El Niño’ gjort 14,5 säsonger i den spanska huvudstadsklubben.

Sent på onsdagskvällen stod det klart, Fernando Torres förlänger med Atlético Madrid och kommer spela i den rödvitrandiga klubben ytterligare en säsong. Efter att ha återvänt till Atlético Madrid under vintern 2015 då han anslöt från AC Milan har det bland annat blivit en Champions League-final och en semifinal i Copa del Rey och nu fortsätter han alltså en säsong till.

Det tidigare kontraktet gick ut i slutet av juni månad men det har aldrig varit någon tvekan om att Torres skulle komma att stanna hos Los Colchoneros över ytterligare en säsong.

– Jag är väldigt glad över att få fortsätta tillsammans med er ytterligare ett år, säger spelaren som kom till Atlético Madrid vid 11 års ålder.

SE ÄVEN: MLS-klubbarna drar i Fernando Torres

 

En punkt som varit viktig för spelarens fortsättning i klubben har varit angående det överhängande registreringsförbudet som klubben bestraffades med. Atlético kommer nämligen inte kunna skriva in några nya spelare i truppen under sommarens transferfönster och därmed var förlängningen av Torres kontrakt mer eller mindre en självklarhet.

Anfallaren som tidigare representerat både Liverpool och Chelsea stod under den gångna säsongen för 10 mål på 44 matcher i alla turneringar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply