Gabigol på Atlético Madrids radar

Gabigol på Atlético Madrids radar

Atlético Madrid budar på Gabigol

Den spanska huvudstadsklubben ska enligt Diario AS ha lagt ett bud på Gabigol och sägs vara med i kampen om att värva anfallaren.

Efter att Gabriel Jesús skrivit på för Manchester City för 32 miljoner euro riktar sig blickarna mot Gabigol, Brasiliens andra lovande stjärnskott. Spelaren som för närvarande befinner sig med det brasilianska landslaget i OS kommer lämna Santos i sommar för spel i en Europeisk storklubb och det fattas inte bud för spelaren

Tidigare har det pratats om bud från Italien där både Inter och Juventus ska ha visat intresse för brassen samtidigt som de regerande Premier League-mästarna även ska ha visat intresse för spelaren, detta med ett bud på 27 miljoner euro.

Den senaste klubben att lägga sig in i kampen om Gabigol är Atlético Madrid, det bekräftar spelarens agent Wagner Ribeiro i en intervju med tidningen UOL. Enligt agenten ska den spanska huvudstadsklubben ha erbjudit 20 miljoner euro för spelaren, något som även Santos president bekräftar.

 

Till UOL säger spelarens agent att det troligen blir en flytt i sommar.

– Jag kommer vänta tills OS slutar. För tillfället går jag igenom buden för att se vilka som är intressanta.

 

Oavsett vad som händer med spelaren kommer FC Barcelona att bestämma om spelarens framtid, detta då man skrev in det i förhandlingarna när man köpte Neymar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply