Inter lägger bud på Gabriel Barbosa

bet365
Inter lägger bud på Gabriel Barbosa
bet365

Väntar på spelarens dom

Inter ger sig in på transfermarknaden med nye tränaren Frank de Boer och de är väldigt intresserade av att värva brasilianaren Gabriel Barbosa, mer känd som Gabigol, och den italienska klubben skall redan ha kommit med ett bud.

Inter sitter inte på händerna och väntar. Under gårdagen blev det klart att Roberto Mancini inte längre fortsätter som tränare för den italienska storklubben efter en 6-1 förlust i en träningsmatch mot Tottenham Hotspur i Oslo tidigare i veckan. Istället har det nu offentliggjorts att holländaren och före detta Ajaxtränaren Frank de Boer tar över efter italienaren. Nu ryktas det om att Serie A-klubben håller på att närma sig högeryttern Gabriel Barbosa, eller Gabigol som han också kallas. Gabigol är för närvarande och spelar OS i Brasilien, där han representerar sitt hemland Brasilien.

Den spanska tidningen Marca skriver att trots att spelaren är upptagen med OS-spelet håller Inter på att förhandla med 19åringens klubb, brasilianska Santos, om en möjlig transfer. Tidningen skriver att Inter skall ha kommit med ett bud på 25 miljoner euro, något som Santos skall ha accepterat och nu hänger det enbart på den brasilianske högeryttern. Erbjudandet sägs innehålla ett långt kontrakt med en lön på ungefär 2 miljoner euro per år, plus bonusar, och de 25 miljoner euro som Inter erbjuder skulle då delas på två, där Santos får 18 miljoner euro och Gabigols familj får 7 miljoner euro.

Flertalet andra klubbar är också intresserade av yttern, däribland stora klubbar som Juventus, Barcelona och Leicester City. Nye tränaren Frank de Boer har även han gett sitt godkännande om att fortsätta med försöken att värva brasilianaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply