Före detta Barcelona-spelaren på Atléticos radar

bet365

Atlético Madrid jagar Nolito

Säger att han trivs i Celta Vigo men att han inte vet om något kommer att hända i framtiden.

Manuel Agudo Durán, mer känd som Nolito är en av spelarna som kan komma att spela i Atlético Madrid nästa säsong. Media har skrivit om den potentiella affären under en längre tid och under tisdagskvällen fick spelaren själv kommentera hur han ser på en framtid i den rödvita huvudstadsklubben. Anfallaren som på en gala arrangerad av spanska sportjournalistförbundet tog emot priset för sina fina insatser den gångna säsonger berättade att han var var väldigt glad och samtidigt som han inte uteslöt en flytt.

”det är en perfekt dag, både för att jag fått priset och för att jag blivit uttagen i landslaget. Jag är väldigt lycklig och nöjd” berättade den före detta Barcelona-spelaren när han tog emot priset. Under kvällen kom det även på tal om en eventuell flytt och Nolito stängde inte dörren även om han inte ville säga förmycket.

”Vet aldrig vad som händer”

”Det jag kan säga är att jag trivs i Celta Vigo. Jag är väldigt lycklig och har fyra år kvar på kontraktet. Man vet aldrig vad som händer och jag kan inte säga att jag inte skulle ta chansen om den kom. Nu tänker jag bara på landslaget för att sedan gå på semester. Det som kommer att hända kommer hända därefter”. Det är ingen hemlighet att Atléticos tränare Diego Pablo Simeone gillar spelaren väldigt mycket och vill värva honom till nästa säsong, men än är inget färdigt än.

Nolito fick även chansen att kommentera nästa års em-slutspel.

– ”Jag skulle älska att spela em nästa år, jag måste fortsätta att jobba hårt, förbättra mig och om jag har tur kommer jag att komma dit. Det kommer vara svårt då det finns flera väldigt bra spelare i laget, men jag kommer att försöka” avslutar han.

 

SE ÄVEN: Målvakten: ”Rätt att sparka Ancelotti”

SE ÄVEN: Officiellt: Liverpool-duon förlänger

SE ÄVEN: Flera FIFA-toppar arresterade – misstanke mot VM 2022

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365