Målvakten: ”Rätt att sparka Ancelotti”

bet365

Iker Casillas rättfärdigar tränarbytet

Berättar i stor intervju under gårdagskvällen att han aldrig riktigt kunde se italienaren i ögonen.

Det har diskuterats flitigt efter att Carlo Ancelotti fick sparken för ett par dagar sedan. De flesta menar att det hela var orättvist men nu går lagets målvakt och tillika klubbikon Iker Casillas ut och försvarar ledningens beslut om att sparka tränaren. En av de största anledningarna till att Casillas inte sägs ha gillat Ancelotti särskillt mycket ska ha varit att italienaren valde Diego López som förstamålvakt och endast använde sig av Casillas i Cupspel och i Champions League. Den Mostoles-födde målvakten har sen Jose Mourinhos tid i klubben inte varit på topp och även om han själv är väldigt säker på att han kommer att stanna finns det många frågetecken från fansens sida. 

– Jag är säker på att jag kommer att fortsätta i Real Madrid även nästa säsong. Allt känns bra och jag har mycket att ge, därför väljer jag att stanna” säger målvakten som gjort över 500 La Liga-matcher för marängerna.

”Real Madrid är en krävande klubb och presidenten tillsammans med ledningen har tagit det bästa möjliga beslutet. Men jag tackar Ancelotti för vad han gjort för mig, även om jag var arg att jag inte fick spela så mycket förra året. Han är en väldigt fin person och jag önskar honom det bästa. Madrid kommer alltid att vara hans hem” säger Casillas till i radioprogrammet El Larguero som går på Cadena SER strax efter midnatt på vardagarna.

”Kommer stanna oavsett vad”

Det har länge ryktats om att Manchester Uniteds målvakt David De Gea ska vara på väg till klubben men i samma intervju säger Casillas att det inte spelar någon roll om det kommer någon ny målvakt, han vill fortsätta sin karriär i Real Madrid.

 

SE ÄVEN: Officiellt: Liverpool-duon förlänger

SE ÄVEN: Benítez vill ha ”engelsk roll” i Real Madrid

SE ÄVEN: ”Lämnar om Inzaghi stannar”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply