Demichelis närmar sig gamla klubben

bet365

Martin Demichelis närmar sig en återkomst till River Plate

Sedan 2013 har Martin Demichelis spelat en oväntat stor roll i Manchester City, ofta med blandat resultat. Nu ser han ut att vända hem till Argentina och hans gamla klubb River Plate.

Manchester City värvade Martin Demichelis från Atlético Madrid, trots att han inte ens varit i Atlético två månader. Anledningen var att hans tränare i Malaga, Manuel Pellegrini, skrev på för Man City och han ville ha med sin argentinske rese. Drygt 55 miljoner kronor fick Man City betala för mittbacken.

Det var tänkt att Demichelis skulle vara tredjealternativet till mittbacksplatserna, men på grund av skador och svaga prestationer från övriga försvarare har Demichelis varit ordinarie större delar av sin tid i England. Den tiden ser dock ut att vara slut på tiden i Man City för honom och en återkomst till Argentina är nära.

Gamla klubben jagar honom

Det handlar om River Plate, klubben där 34-åringen slog igenom och gjorde över 50 matcher för, som vill ha tillbaka den rutinerade mittbacken. En övergång kan det dock inte bli före januari, men ett lån fram tills 1:a januari kan vara möjligt och sedan en permanent övergång så fort fönstret öppnar. Det uppger Transfermarketweb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply