Atlético Madrids ytterback till salu

Enligt den portugisiska tidningen Correio da Manha kommer man att inte att behålla försvararen nästa säsong.

Silvio kommer inte att vara en del av Atlético Madrid nästa säsong, det rapporterar den portugisiska tidningen Correio da Manha. 27-åringen har under de två senaste säsongerna varit utlånad till Benfica i den portugisiska ligan men tidningen rapporterar att man varken kommer att låna in eller köpa loss spelaren inför nästa säsong. Silvio har endast deltagit i en träningsmatch under hela säsongen då han bland annat haft skadeproblem som har påverkat honom.

Spelaren kom till Atlético Madrid i maj 2011 och gjorde sin debut ett par månader därefter. Silvio skadade allvarligt ett par gånger efter varandra och blev borta från spel i närmare ett år. När han sedan kom tillbaka var det inte alls samma spelare samtidigt som Diego Simeone som varit i klubben några månader valde att satsa på Juanfran på högerbacken och Filipe Luis på den andra ytterbacksplatsen. Under de tre senaste säsongerna har Silvio varit utlånad till Deportivo La Coruña och Benfica men i den sistnämnde klubben har han endast deltagit i åtta ligamatcher under snart två säsonger.

Nu ryktas det att Atlético vill sälja spelaren för en mindre summa och kommer att samtala med de flesta intressenterna som vill köpa loss portugisen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply