Blind vill ha Sneijder i United

Turkisk press uppger på onsdagen att Daley Blind har kontaktat sin holländske landslagskompis, angående en flytt till Manchester United.

Wesley Sneijder har flirtat med Manchester United under många säsonger. Ständigt har han ryktats till den engelska storklubben och så sent som i vintras var han på väg ånyo, efter att van Gaal visat stort intresse för mittfältaren.

Nu är det på nytt aktuellt för Manchester United-fansen att få upp sina förhoppningar. Turkiska Fanatik uppger nämligen på onsdagen att mittfältaren, Daley Blind, har försökt övertyga sin holländske lagkompis om att flytta till Manchester. Huruvida han har lyckats eller inte är oklart, men att Sneijder uppges lämna den turkiska storklubben till sommaren har det pratats om länge.

30-åringen kom till Galatasaray från Inter i januari 2013 och har i nuläget ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2016. På 93 matcher har den holländske landslagsmannen gjort 30 mål och 14 assist för den turkiska huvudstadsklubben, som i nuläget toppar Süper Lig med två poäng före konkurrenten Fenerbahce.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365