Atlético-kuggen vill till England – fransk storklubb lägger bud

Den skicklige playmakern uppges vilja lämna Atlético Madrid för de brittiska öarna. En franska klubb ska dock förbereda ett bud.

Arda Turan har varit en nyckelspelare för det Atlético Madrid som under de senaste åren har imponerat stort i Spanien och i Europa. Den turkiske landslagsmannen har dock ryktats bort från klubben, och spelarens agent, Ahmet Bulut, medger att hans klient skulle kunna vara intresserad av en flytt till en annan liga.

— Turans avsikt är att lämna Spanien i sommar. Hans önskan är att spela i Premier League, då han tror att det skulle utveckla hans karriär, säger Bulut enligt AS.

Klubbar i England som tidigare har ryktats vara intresserade av 28-åringen är framförallt Arsenal och Liverpool, men det återstår att se om dessa är intresserade av att återuppliva sitt intresse.

PSG förbereder bud

Enligt samma källa förbereder PSG ett bud i detta nu värt omkring ungefär 25 miljoner euro, vilket motsvarar ungefär 230 miljoner kronor. Enligt uppgifterna kommer det budet att nobbas, då Atléticos tränare Diego Simeone inte är sugen på att släppa sin viktiga kugge. Det uppges att Atlético endast kommer att släppa turken om dennes utköpsklausul möts. Klausulen uppges ligga på omkring 41 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365