TOPP 10: Vinsterna med störst marginal i Premier League

bet365

10 största vinsterna i Premier League

Vilka är egentligen de vinsterna med störst marginal i Premier League? Vilken är den största vinsten i Premier League? Har du någonsin undrat vilket den största målmässiga vinsten har varit i Premier Leagues historia? I så fall har vi svaret då vi satt ihop en lista med de tio största vinsterna i den engelska högstadivisionen.

Vinsterna med störst marginal i Premier League

Premier League är en av världens bästa ligor men är utmanad av La Liga, Bundesliga och italienska Serie A, frågan är vilken som är bäst. Tidigare har vi bland annat publicerat listor om de skottvilligaste spelarna i Premier LeaguePremier Leagues maratontabell och Europas bästa fotbollsakademier men nu kommer vi alltså att ta upp de 10 vinster i Premier League som haft störst vinstmarginal, häng med!

10. ARSENAL 7-0 EVERTON

Arsenal 7-0 Everton is one of the 10 Biggest Winning Margin Games in The Premier League

Vi inleder listan med matchen mellan Arsenal och Everton som slutade med en 7-0-vinst för Gunners 2005 som fortfarande är en av de största vinsterna i Premier LeagueRobin van Persie inledde målskyttet efter endast åtta minuter och därefter kunde Pires (2), Vieira, Edu, Bergkamp och Flamini fullborda utklassningen.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply