Antoine Griezmann vill stanna i Atlético Madrid

Atlético Madrid ser ut att få behålla Antoine Griezmann

Antoine Griezmann jagas av både Chelsea och Manchester United, men de båda Premier League-klubbarna lär få vänta på 24-åringen då han är lycklig i Atlético Madrid och inte vill lämna.

Det ser inte ut att bli någon flytt från Atlético Madrid för Antoine Griezmann i sommarens transferfönster; detta trots intresse från både Chelsea och Manchester United. Den 24-årige fransmannen har inga planer på att lämna hemmaarenan Vicente Calderon då han trivs bra i den spanska huvudstadsklubben för tillfället.

– För tillfället, gällande min karriärplan, är den att försöka gå så långt som möjligt i Champions League och vinna EM, berättade den franske landslagsmannen för franska RMC (som brittiska talkSPORT refererar till). Jag tänker enbart på det och jag vill inte lämna Atlético.

Antoine Griezmann sitter på ett långtidskontrakt

Griezmann, som framför allt agerat släpande anfallare under säsongen (men även kan spela på båda kanterna), har varit i fin form och producerat 22 mål på 38 matcher hittills. 24-åringen har startat samtliga matcher i både La Liga och Champions League och är en av de mest framträdande spelarna i dagens Atlético Madrid.

Även om stjärnspelaren inte har några planer på att lämna den spanska huvudstaden redan i sommar förväntas klubbar som Chelsea och Manchester United göra ett försök att värva honom, men det lär krävas stora summor med tanke på att kontraktet inte löper ut förrän i juni 2020.

Snittar ett mål varannan match i Atlético Madrid

24-åringen kom till Atlético i juli 2014 när han lämnade ligakonkurrenterna Real Sociedad för €30 miljoner (cirka 280 miljoner kronor) efter att ha noterats för 52 mål och 18 assist på sammanlagt 202 matcher. I sin nya klubb har Griezmann ökat effektiviteten avsevärt och hittills producerat 47 mål samt 11 assist på 91 framträdanden. I det franska landslaget har det hittills blivit 20 A-landskamper samt 5 mål.

SE ÄVEN: Antonio Conte vill ha Griezmann till Chelsea

SE ÄVEN: Diego Simeone: ”Jag stannar i Atlético Madrid”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply