bet365

Zlatan Ibrahimovic ryktas till Manchester United

Manchester United nästa klubb för Zlatan Ibrahimovic?

Ryktena kring Zlatan Ibrahimovic och Manchester United fortsätter cirkulera i medierna. Nu kommer rapporter från Frankrike som berättar att United är en av klubbarna som intresserar sig för svensken.

Zlatan Ibrahimovic, 34, förväntas lämna Paris Saint-Germain i sommar när svenskens kontrakt med klubben löper ut. Manchester United är en av klubbarna svensken kopplats samman med under de senaste månaderna och nu rapporterar också högt ansedda L’Equipe att Premier League-klubben är en av flera europeiska klubbar som uttryckt sitt intresse för världsstjärnan.

Ibrahimovic, som värvades till PSG från AC Milan sommaren 2012, har producerat 31 mål och 15 assist på totalt 38 matcher den här säsongen och gjorde bland annat mål i båda Champions League-åttondelsfinalerna mot Chelsea. Den franska huvudstadsklubben avancerade till kvartsfinal efter att ha vunnit båda matcherna med 2-1.

Inget West Ham för Zlatan Ibrahimovic

Andra klubbar som också sägs vara intresserade av den svenske landslagsanfallaren är Milan (som Ibrahimovic representerade 2010-2012) och West Ham, även om managern Slaven Bilic redan nu uteslutit att hans klubb kommer försöka värva 34-åringen.

– Vi flyttar till en ny arena, vi gör bra ifrån oss men ’Ibra’ är utom räckhåll för oss tyvärr, erkände Bilic för Daily Mail. Om han lämnar Paris vet jag inte var han ska ta vägen, men jag kan inte se honom lämna för West Ham.

Zlatan Ibrahimovic ny mentor till Anthony Martial?

Manchester United ser den rutinerade Ibrahimovic som den perfekte mentorn till unge och orutinerade Anthony Martial, 20, som värvades till klubben för dyra pengar förra sommaren. Källor på Old Trafford tonade ner ryktena kring en övergång under fredagen, men United har värvat erfarna spelare förr i tiden; exempelvis var Bastian Schweinsteiger 30 år förra sommaren när han köptes loss från Bayern München.

Ibrahimovic har tidigare i karriären representerat Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona och Milan. I samtliga utländska klubbar har han varit med och vunnit den inhemska ligatiteln minst en gång. I det svenska landslaget har det hittills blivit 62 mål på 111 landskamper, vilket är fler mål än någon annan svensk mäktat med.

SE ÄVEN: Zlatan Ibrahimovic ska ha bestämt sig för Manchester United

SE ÄVEN: Zlatan Ibrahimovic: ”Min fru vill Milan”

SE ÄVEN: José Mourinho vill ha Zlatan Ibrahimovic i Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365