bet365

Sociedad övertygade borta mot Lyon

Ett ungt och fräscht Lyon skulle ta emot fjolårssuccén Real Sociedad från La Liga i playoff till Champions League. Lyon fick en tung start och hade problem med spelet, man kunde inte göra mycket åt Real Sociedads något magiska mål. Antoine Griezmann och Haris Seferovic stod för showen.

17 minuter in i matchen small det från bortalagets sida. Ett fint inlägg från Carlos Vela möttes upp av Antoine Griezmann som stod för en akrobatisk cykelspark som letade sig in i dem främre nätmaskerna. Lopes hade ingen chans i Lyonmålet.

Fem minuter in i andra small det igen med ett mål som skulle vara i samma snygghetsparentet som 0-1-målet. Zurutuza spelade ut bollen till Seferovic som drog till från 30 meter, nästan precis vid långsidelinjen och drog till stenhårt upp i främre krysset. En något felplacerad Lopes kunde heller inte avvärja.

Lyon har nu ett oerhört svårt returmöte att vända nere i Baskien. En tröst kan vara att man ändå får spela Europa League ifall man inte lyckas vända de oerhört svåra mötet.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply