Skånelagen jagar Ajdarevic

Ajdarevic håller just nu på med att skrapa bort frosten i bottnen av Standard Lieges frysbox, något som spelarens agent bekräftar.

– Jag tror inte ens att han är registrerad för spel i ligan eller cupen. Han har inget nummer och får träna vid sidan av truppen, tillsammans med en annan spelare. De tror att den här stenåldersmetoden ska fungera, att de ska lyckas frysa ut honom. Det gör den inte. Standard ska inte få lyckas att frysa ut honom, även om han ska få träna själv så här i tre år till, säger agenten Miro Jaganjac till NT.

– Han [tränaren] tycker att Astrit är en fantastisk fotbollsspelare, men han passar inte in i hans 4-4-2. Astrit är en nummer tio och i den här managerns lag spelar två bollvinnare på innermittfältet. Laget ska spela sig fram via kanterna och managern tycker inte att han har någon plats för Astrit, fortsätter Jaganjac.

Den förre IFK Norrköping-stjärnan kan återvända till Allsvenskan, där Helsingborg och Malmö knackar på dörren.

– Det är en speciell situation. Vi håller ögonen öppna, men vi måste vara försiktiga. Ska Astrit byta klubb måste det bli rätt. Än så länge finns det inget konkret, men det kan gå fort i fotboll. Det vet vi, säger Miro Jaganjac till NT.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply