Moyes beredd på otåliga supportrar

David Moyes håller fortfarande på att lära känna sina nya arbetskamrater på Old Trafford efter att ha tagit över jobbet som Manchester United-manager från legendaren Sir Alex Ferguson, som innehade posten från november 1986 till det att han valde att avgå i slutet på juni i år, för en månad sedan.

Men den 50-årige skotten har redan fått kritik från otåliga supportrar för hans brist på aktivitet ute på transfermarknaden under sommaren. Moyes har lagt två bud på Barcelona-mittfältaren Cesc Fabregas, men båda två har blivit förkastade av den spanska storklubben. Men den förre Everton-managern menar att ett sinne för perspektiv krävs när han håller på att forma laget till sitt eget.

– Om du vinner en match tycker folk att du är bra. Om du förlorar en match kommer folk tycka att du är värdelös, berättar Moyes enligt Sky Sports. Du hoppas att det finns en liten bit förstånd och att personer förstår vart du är på väg. Det är ett stort jobb. Det är ett nytt jobb. Det kommer ta tid, precis som det gjort för vilken annan manager som helst.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply