Sirigu: ”Vi måste studsa tillbaka”

Laurent Blanc tog över som ny manager för Paris Saint-Germain inför säsongen efter att italienaren Carlo Ancelotti lämnade för Real Madrid i somras. Det har blivit en knackig start för de regerande mästarna med 1-1 borta mot Montpellier i premiären och samma resultat hemma på Parc des Princes mot Ajaccio, trots 38 skott på mål.

PSG har inte råd att tappa mer mark till sina rivaler – Marseille har inlett ligasäsongen med tre raka segrar och Monaco har sju poäng på tre matcher. Målvakten Salvatore Sirigu, som inte hade mycket att göra förra helgen, uttalade sig om ligastarten.

– Vi måste studsa tillbaka, berättade den italienske 26-åringen för Sky Sports. Vi har ingen orsak till att klandra oss själva, men vi har startat säsongen dåligt, precis som vi gjort varje år.

Förra säsongen inledde PSG säsongen med tre raka kryss och gick sedan vidare och vann Ligue 1-titeln med tolv poäng ner till Marseille. Under söndagskvällen möter de nyuppflyttade Nantes borta på Stade de la Beaujoire inför 37 000 åskådare (fullsatt).

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply