Silly Season-elvan: 5-11 juni

Silly Season-elvan(5-11/6) Formation: (4-3-3)

Thibaut Courtois
– Den mycket lovande belgiska landslagsmålvakten bekräftade nyligen att han kommer att stå mellan stolparna i Atlético Madrid även nästa säsong. En positiv nyhet för anhängarna att glädjas över, efter det att Radamel Falcao tidigare lämnat klubben.
 

Eric Abidal
– Försvararen komme rlämna Barcelona, vilekt redan är officiellt bekräftat. Det har rapporterats om att Abidal skulle vara aktuell för en återförening med Pep Guardiola i BAyern München, men även en flytt hem till Frankrike har det talats om. Där ska Monaco föga överraskande var intresserade.

Mehdi Benatia
– En försvarare som flertalet storklubbar rykt i, efter hans imponerade säsong med Udinese. Den senaste veckan har uppgifterna dock främst talat för att Benatia ska gå till Serie A-klubben Roma, som för övrigt signade en Rudi garcia som ny manager under onsdagen.

David Luiz
– Enligt uppgifter ska José Mourinho inte ha David Luiz direkt högt på sin prioriteringslista, vilket skapat rykten i Europa. barcelona sägs vara ute efter brasilianaren, även om landsmannen Thiago Silva fortsatt är katalaneranas huvudmål.

Toby Alderweireld
– Ajax-löftet är aktuell för klubbar som Tottenham, Arsenal och Liverpool, men även Bundesligatrean Bayer Leverkusen har nämnts. Nyligen öppnade spelaren representant för Bundesliga och även Premier League, vilket säkert väcker förhoppningarna hos dessa klubbar. 
 

Joaquin Sanchez
– Han har i skrivande stund blivit officiellt klar för Fiorentina. Lämnar Malaga för spel med Serie A-fyran, där man hoppas att mittfältaren ska bli en avgörande nyckel i nästa säsongs jakt på Champions League-spel.

Massimo Ambrosini
– Milan har officiellt bekräftat att trotjänaren lämnar Rossoneri efter 18 säsonger i A-laget. Nu talar mycetk för att han kan hamna i West Ham, men även Fiorentina ska vara aktuellt. Samtidigt växer intresset i Nordamerika samt Australien. 

Thiago Alcantara
– Är det någon storklubb som inte ryktats vara ute efter Thiago? Senast i raden är Schalke 04 och Borussia Dortmund, som eligt tyska Bild båda vill få in spelaren på mittfältet. Tidigare har intresset sagts finnas från även Premier League samt Serie A. Vi får se hur det blir med Thiago, som säkert vill få mer speltid än vad han fick senaste säsongen.


Iago Aspas

– Iago Aspas ska enligt uppgifter bara vara timmar från Liverpool. Bland annat spanska AS har öst på med uppgifter om att Celta Vigo-anfallaren ska skriva på för Merseyside-klubben inom kort, med en läkarundersökning i sikte inom den närmaste framtiden.

Mohammed Abdellaoue
– Den norska anfallaren lämnar officiellt Hannover för spel med Stuttgart, där han kommer att bilda ett sylvasst anfall med Ibisevic. Stuttgart har med andra ord startattransfersommaren på ett mycket lovande sätt.

Stephan El Shaarawy
– Manchester City är heta på gröten angående den 20-årige anfallaren, som man uppges budat först 40 miljone euro på – sen 25 miljoner euro samt Carlos Tevez. Nyligen öppande dessutom Adriano Galliani dörren för att släppa Il Faraone för rätt pris, även om agenten till spelaren dementerat attt en flytt skulle vara aktuellt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply