Silly Season-elvan: 29 maj – 4 juni

Nu är Silly Season-elvan tillbaka med elva nummer två i serien. Av brist på möjlighet fick publiceringen skjutas fram en dag, men nu är den ute. Kolla in vilka spelare som fick plats i elvan den här gången.

Silly Season-elvan(29/5-4/6) Formation: (3-5-2)

Maarten Stekelenburg
– Genomförde i veckan övergången till Fulham från italienska Roma. Blev officiellt klar först på onsdagen, men med en bekräftelse redan på Twitter dagen innan från huvudpersonen själv, samt den största målvaktsövergången hittills, var det inget tvivel om hans deltagande i elvan. 


Marquinhos

– Har sedan tidigare varit het för Barcelona, men nu är även Real Madrid med och rycker i Romas guldklimp. Det återstår att se om Roma, som tappade målvakten och klubbdirektören nyligen, kommer få behålla den här spelaren. 

Pepe
– Manchester city uppges vara väl intresserade av att värva portugisen från Real Madrid. Pepe letar efter speltid och det här är troligtvis sista riktiga chansen för hans del att byta tilkl sig ett saftigare avtal, innan åldern sätter stopp.

John Terry
– Det blir en trebackslinje idag i elvan. John Terry har länkats starkt ihop med Galatasaray och nyligen även Monaco. ingen vet om han blir kvar eller lämnar, och vi får helt enkelt vänta och se om Chelsea väljer att förlänga eller sälja veteranen.


Jesus Navas

– Blev nyligen klar för Manchester City, där han ansluter från spanska Sevilla. Blir den första värvningen som Manuel Pellegrini gör till Premier Leaguetvåan(även om tränaren själv inte blivit officiellt bekräftad).

Fernandinho
– Är även han snart klar för Manchester City. Har länge talat varmt om Premier League och Manchester City och ser nu ut att få sin övergång från Shakhtar Donetsk att gå igenom. Väntas bi officiellt klar inom en snar framtid.

Cesc Fabregas
– Milan, Inter, Arsenal, Manchester United med mer har länakts samman med Barcelona-mittfältaren. Enligt uppgifter har de brittiska klubabrna varit hetare efter spanjoren, som dock nyligen slog fast att han vill stanna i Barcelona.

Andrea Poli
– Kanske inte det mest kända namnet här, men det har under veckan tryckts allt mer för att Andrea Poli lämnar Sampdoria för spel med italienska Milan. Enligt italienska medier ska det bara vara en tidsfråga innan Milan genomfört värvningen av mittfältaren.

Andrej Arsjavin
– Ingen direkt het spelare som lämnar Arsenal. Men uppgifterna om att han kan bli världens bäst betalde spelare om han går till Khazar Lankaran från Azerbajdzan, gör att han kliver in i elvan här. Även hemlandet ropar efter sin ryska mittfältare.


Stevan Jovetic

– Fortsätter att dominera på marknaden. Juventus ska vara heta efter spelaren, Arsenal har följt han hela våren och Chelsea ska vara intresserade. Lägg mdär till senaste uppgifterna om att Manchester United har fått upp spåret efter anfallaren. Fiorentina kan nog få ut en saftig slant för sin juvel.

Gonzalo Higuain
– Bekräftade efter den sista ligamatchen att han tänker lämna Real Madrid. Har öppnat för Arsenal, samtidigt som uppgifter sagt att han för samtal med Juventus. Var argentinaren slutligen hamnar återstår att se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply