Shittu sänkte Rovers i cupen

Omspelet mellan Championship-lagen Blackburn Rovers och Millwall var en långdragen historia, där få chanser skapades i en match full av fysiskt spel, vilja och inte minst hängivenhet i att rädda säsongen med en semifinal-plats i landets mest ärorika turnering.

Matchen var i sin helthet en jämn tillställning och såg länge ut att sluta oavgjord, då de under den första halvleken knappt sköts ett skott på mål. Det var istället i den 42:e minuten som Millwall-backen Danny Shittu vräkte sig fram på en hörna och prickade in 0-1 med hjälp av pannan.

Blackburn gjorde allt i sin makt för att kvittera, men lyckades inte nå hela vägen i offensiven. Millwall försvarade solidt och vann till sist matchen med 0-1, vilket betyder att man i semifinalen får ta sig an Martinez´Wigan.