Shane Long: ”Stanna i West Bromwich”

Lukaku har spelat fantastikt bra i West Bromwich trots sin ringa ålder och uttrycke själv att han kan bli den komplette anfallaren.

Lukaku, som är på lån från Chelsea, har gått ut med att han kanske spelar i West Bromwich nästa säsong också, och Long tror att The Hawthorns är den  bästa platsen för Lukaku att utvecklas på.

Han sade: ”Rom är fortfarande ung. När du kollar på han kan du inte tro att han är 19 år. Han har mycket att lära men han vill lära sig det, han njuter av att spela här och jag gillar att spela bredvid honom.”

”Dem har många alternativ i Chelsea och jag tror att han trivs här. Han gillar managern, han gillar grabbarna och tränar med glädje varje dag.”

”Förhoppningsvis kan vi få tillbaka honom nästa säsong och fortsätta utveckla han i samma riktning som han redan utvecklas.”

Lukaku hoppas att hans mål hjälper West Brom att förbättra sin plats i ligan och sno åt sig en Europa-plats nästa säsong:

”Jag vet att vi har kvalitén här för att ta en Europa-plats. Vi har ledarstaben, erfarenheten och materialet för att göra det.”

”Jag har personlinga mål jag strävar efter. Jag jobbar på alla olika aspekterna av spelet och har kvalitéerna att bli den kompletta anfallaren.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply