Agenten till Silly Season Sverige: ”16 klubbar intresserade av Ekdal”

Albin Ekdal är på väg bort från Cagliari. Tidigare har bland andra Trabzonspor, Lazio, Hamburg och Paris Saint-Germain ryktats vara intresserade av svensken, och nu uppger hans agent att hela sexton stycken klubbar har anmält sitt intresse. 

Sedan den italienska klubben Cagliari åkte ur Serie A tidigare under året har ryktena om en flytt bort från klubben varit många för Albin Ekdal. Mittfältaren har under sommaren bland annat rapporterats vara klar för Hamburger SV, och även klubbar som Lazio, AS Roma och Paris Saint-Germain har i flera medier rapporterats vara intresserade av svensken, som på senare år tagit en fast plats i det blågula landslaget.

Sexton klubbar intresserade

Nu bekräftar 25-åringens agent Martin Klette att intresse finns för hans klient, och ett rejält sådant. Hela sexton klubbar ska vara eller ha varit intresserade av Ekdal, det uppger Klette i ett SMS till Silly Season Sverige. Tidigare under dagen ska Cagliaris president enligt Tuttomercatoweb ha sagt att Napoli förhandlar med klubben om Ekdal, uppgifter som dock dementerats av både Klette och Napoli.

Stannar inte – vad som än händer

Oavsett om det blir PSG som letar ersättare till Yohan Cabaye som är på väg till Crystal Palace, Hamburg som enligt BILD ska vara nära en värvning av svensken, eller om det intresset svalnar av lär det inte bli en fortsättning i Cagliari för Ekdal, som har ett år kvar på kontraktet med den italienska klubben.
Är det fortfarande ett alternativ att stanna i Cagliari?
– Nej, skriver Klette till Silly Season Sverige.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply