Sexiga Nottingham förnedrade Huddersfield

Nottingham Forest är visserligen en bit efter i jakten på spel i Premier League till nästa säsong. Men på tisdagskvällens möte i The Championship mot nykomlingen Huddersfield Town, visade hemmalaget att det finns en hel del kvalité i laget när det väl stämmer.

Det var nämligen en riktig målfest på The City Ground, där det visserligen var gästerna som öppnade målskyttet. Efter blott åtta minuters spel hittade Neil Dann in med en fin passning till James Vaughan, som skickade in 0-1 till Huddersfield, som i helgen slogs ut ur FA-Cupen mot Wigan.

Och även om det började bra på tisdagskvällen, skulle det allt eftersom förändras till en ren mardrömsafton för bortalaget. Det började efter tjugo minuter spel, när Henri Lansbury hittade in till Radoslaw Majewski i straffområdet, som skickade in sitt första mål för kvällen.

Endast minuter senare fixade målskytten Radoslaw Majewsk  en frispark i bra läge. Andy Reid klev fram och slog ett fint inlägg som skickligt nickades in av Elliott Ward från nära håll. En snabb vändning från hemmalaget som efter det skulle visa upp ett riktigt fint målskytte.

Och det var just Radoslaw Majewski som fortsatt skulle glänsa på planen, där han med halvtimmen spelad gjorde sitt andra mål för dagen. Dexter Blackstock hittade fram med en öppnande passning , där Majewski placerad i utkanten av straffområdet, kliniskt skickade in bollen i nätmaskorna.

Och innan halvlekens slut kom det tredje målet från Radoslaw Majewski, när han från distans skickade in ett mycket fint avslut i mål.  Huddersfield gick ut till halvtidsvilan med ett stort frågetecken defensivt, som dock inte skulle besvaras på nästa sätt i den kommande halvleken.

För det blev inte mycket för gästernas del framåt, och istället skulle nästa mål bli Nottingham Forests på nytt. Tidigt i den andra halvleken hittade nämligen Dexter Blackstock fram med en fin passning, där Henri Lansbury den här gången fick skicka in bollen lågt till höger.

Huddersfield lyckades inte hämta sig från det tunga underläget och istället kunde nyförvärvet från Millwall, Darius Henderson punktera målkalaset på The City Ground. Andy Reid spelade fint fram bollen till anfallaren, som från nära håll skickade bollen över mållinjen till slutresultatet 6-1.