Zamparini: ”Miccoli avslutar karriären här”

Serie A-klubben Palermo har satsat hårt inför den här säsongen, men resultatet hittills har varit det värsta tänkbara. Med nedflyttning som ett allvarligt hot mot klubben, har det samtidigt spekulerats kring att Palermo eventuellt skulle kunna sälja kaptenen Fabrizio Miccoli.

Nu har dock klubbens president Maurizio Zamparini dementerat att anfallsesset skulle vara på väg bort från klubben. Han garanterade samtidigt att man jobbar på en förlängning med spelaren, som enligt presidenten själv, kommer att avsluta karriären i klubben.

”Det finns inga tveksamheter kring hans förlängning. Han kommer att stanna hos oss till slutet av sin karriär. Vi arbetar på ett tvåårskontrakt,” säger Zamparini om spealren vars kontrakt löper ut i juni.

Den 33-årige Miccoli, med fem mål på 18 ligamatcher den här säsongen, var ett jagat namn under januaris transferfönster.

Presidenten har  porträtterat situationen perfekt. Vi arbetar på en förnyelse och det finns förutsättningar på plats för att göra en affär,” säger spelarens agent Francesco Caliandro till TMW. 

Parma och Torino gjorde förfrågningar förra månaden, men Palermo hade inte lust att sälja sin kapten.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply