Uppgifter: Den Slutliga Serbiska VM-Truppen för VM-2022

Den slutliga serbiska VM-truppen för säsongen 2022.
bet365

Dragan Stojkovic kommer att ta med sig Aleksandar Mitrovic och Dusan Vlahovic till VM i Qatar 2022 som en del av sin serbiska trupp.

Serbien har blivit en stark VM-kandidat sedan 2010, och Qatar 2022 är deras tredje deltagande i de fyra senaste turneringarna. Dragan Stojkovic blir också Serbiens tredje manager i ett VM, eftersom deras tendens att sparka tränare ganska snabbt visar få tecken på att avta.

De kommer att kunna konkurrera med de bästa lagen i världen, delvis tack vare sin bästa mittfältare Serej Milinkovic-Savic och sin dödliga anfallsstyrka bestående av Aleksandar Mitrovic och Dusan Vlahovic.

Serbien hade ett bra kval och lyckades vinna grupp A mot Portugal. De möter dock hård konkurrens i grupp G i turneringen från Schweiz och Kamerun som kommer att sikta på att ta sig till åttondelsfinalerna precis som Brasilien.

Den bästa spelaren i Serbiens landslag, deras styrkor och svagheter.

Den erfarne anfallaren Aleksandar Mitrovic kommer att leda Serbiens VM-utmaning och är en av de främsta internationella målskyttarna som kommer att spela i Qatar.

Stojkovic kommer att vara avgörande för Serbien – hans mål har ofta avgjort landets öde. Lyckligtvis är Stojkovic välförsedd på mittfältet med Nemanja Gudelj och Sergej Milinkovic-Savic som bildar en pålitlig duo.

Stjärnor

Även om Mitrovic kommer att få den största uppmärksamheten i Qatar, så är hans partners en ännu ljusare framtid.

Dusan Vlahovic, Juventus-stjärna och en av de mest skickliga anfallarna i italiensk fotboll just nu, hjälper Luka Jovic att återuppliva sin karriär efter en katastrofal tid i Real Madrid.

Svagheter

Även om Milinkovic-Savic har gjort det mycket bra i sin klubb Lazio har han inte kunnat föra över den framgången till det serbiska landslaget. Detta kan delvis bero på att spelarna bakom honom är mindre rörliga.

Läs mer: Dragan StojkovicSerbiens VM-trupp och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022Vem vinner VM 2022? Serbien har goda chanser enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare!. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply