Upgifter: Planen efter dubbla drömmål för supertalangen Madjed

Planen efter dubbla drömmål för supertalangen Madjed

Planen efter dubbla drömmål för supertalangen Montader Madjed.  ”Montader Madjed har varit imponerande på planen, men utanför planen måste han göra det bättre,” säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson. 

”Vi hade ett prat med honom om detta häromdagen,” säger Jansson.

Sjuttonårige Montader Madjed har imponerat på tränarna under Hammarbys träningsläger i Marbella. I en match mot spanska Juventud Torremolinos gjorde mittfältaren två enastående mål.

”Det är en jättefin spelare. Han är spännande på alla sätt och vis. De erfarna spelarna ser också en oerhörd kvalitet i honom” säger sportchefen Jesper Jansson.

Madjed växte upp på Öster och debuterade i den svenska ligan med Varbergs Bois. Han anslöt sedan till Hammarby i somras, men fick inte chansen att spela i allsvenskans höstliga.

Vi behöll honom där med flit.

Löftet uppfylldes i HTFF division 1.

” Vi höll honom medvetet där, på grund av att han förmodligen hade bänkats i A-laget. Vi ville att han skulle få så många matcher som möjligt under hösten,” säger Jansson.

Kommer han att vara med i A-laget nästa säsong?

” Det handlar om hans prestationer, men det hoppas jag absolut.

Vid sidan av planen har 17-åringen haft det lite svårare”

”Han är väldigt lugn kille, mogen för sin ålder, men lite blyg och så där som de flesta är i början. Vi hade ett prat med honom om detta häromdagen, att han kan ta för sig lite mer. Jag är övertygad om att det kommer komma”

”Däremot är han absolut inte i blyg i spelet. Där tar han verkligen plats,” säger Jansson.

Läs mer om Montader Madjed i den svenska VM-kvaltruppen och Sveriges VM-matcher! Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply