Schürrle snart klar för Chelsea?

Ytterligare samtal har ägt rum mellan Premier League-klubben och Bayer Leverkusen över den mångsidiga tyska anfallaren, och en summa på 20 miljoner pund samt Kevin De Bruyne i utebyte ska vara aktuellt, enligt Daily Mail.

”Jag väntar på information från antingen Leverkusen eller Chelsea, men det kan finnas några positiva nyheter i slutet av den här helgen,” sade Schürrles representant Ingo Haspel och fortsätter:

”Det är en indikation på hur mycket Chelsea vill ha spelaren, eftersom de fortsätter att förhandla.”

Det som har framkommit från Daily Mail är att De Bruyne är en viktig punkt i förhandlingarna. De vill ha honom direkt, istället för att Dortmund eller Schalke lånar in honom under nästa säsong.

Leverkusens sportchef Rudi Völler var som Silly Season Sverige tidigare rapporterat, på besök i London förra veckan för att precisera sina krav, där De Bruyne skulle innefattas.

Men om dödläget fortsätter, kan Chelsea få vänta till slutet av nästa säsong för att slutföra affären med Schürrle, som har ett kontrakt som tillåter honom att lämna Leverkusen för 14 miljoner euro under sommaren 2014.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365