Scholes: ”Borde ha signat Kroos eller Cesc”

bet365

Manchester United har varit en klubb som det har pratats om mycket under sommaren. Ny tränare, ett helt gäng med tongivande spelare som har lämnat och framför allt har klubbens närmsta framtid diskuterats flitigt. United har gjort två förstaklass-värvningar under sommarens fönster, i Luke Shaw och Ander Herrera, och även om tränare van Gaal har hintat om fler, anser United-legenden, Paul Scholes, att klubben inte har rustat tillräckligt för att ha en chans på titeln.

– Jag har länge tyckt att Manchester United måste värva någon toppklassmittfältare denna sommar, men när jag tittar på vad det finns för alternativ, ser jag att de två bästa kandidaterna redan är borta, skrev Scholes i London Evenining Standard på fredagen.

– Dessa två är Cesc Fabregas och Toni Kroos; riktigt bra värvningar av Chelsea och Real Madrid. Jag rankar de väldigt högt och jag tror att de skulle haft en väldigt stor påverkan på Uniteds lag. Det är få spelare i United som skulle kunna leva upp till dessa två. 

– Louis van Gaal är en manager som har rätt status och rätt personlighet för att leda ett lag som Manchester United. Problemet är att United inte har rustat upp tillräckligt för att ha chans på ligatiteln i år. Fabregas och Kroos var två namn som, enligt mig, skulle ha gjort en signifikativ skillnad, avslutade skotten.

United har varit på jakt efter spelare som bland annat Cuadrado och Juventus Arturo Vidal på senare tid, men har ännu inte gjort klart med någon ytterligare värvning. Transferfönstret stänger som bekant till första september.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply